Ανάπτυξη Ιστοσελίδων (Website design)

Η εταιρεία μας παρέχει πανελλαδικής εμβέλειας υπηρεσίες μέσω του δικτύου των αντιπροσώπων της και είναι σε θέση, με την υποστήριξη του επιστημονικού και τεχνικού της δυναμικού, να καλύψει τις ανάγκες προβολής των επιχειρήσεων-πελατών της. Η εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και πληροφορικής, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε εφαρμογές και δικτυακούς τόπους (sites) με απεριόριστες δυνατότητες μέσα από ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και ανανέωσης ακόμα και από την ίδια την επιχείρηση με την πλήρη υποστήριξή μας.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Κατασκευή & Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (website design)

Η VAPGROUP διαθέτει ομάδα τεχνικών, προγραμματιστών και σχεδιαστών με στόχο την δημιουργία της ιστοσελίδας των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη του διαδικτυακού σας τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Σε κάθε έργο, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη μας, αναλύουμε τις ανάγκες του και προτείνουμε ένα σχεδιαστικό μοντέλο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο επιχειρηματικό προφίλ της επιχείρησης.

Responsive Web Design

Οι ιστότοποί μας αναπτύσσονται και σχεδιάζονται με responsive design, προκειμένου να προσαρμόζονται σε όλες τις οθόνες των διάφορων συσκευών (pc, laptops, smartphone, tablet).

Διαχείριση Ιστοσελίδων και SEO (Search Engine Optimization)

Η εταιρεία μας παρέχει στον πελάτη την δυνατότητα να διαχειριστεί ο ίδιος, αν το επιθυμεί, την ιστοσελίδα του μέσω των κατάλληλων εργαλείων που αναπτύσσει για τον σκοπό αυτό. Επίσης η εταιρεία μας παρέχει σε κάθε ιστοσελίδα, υπηρεσίες βελτιστοποίησης της σειράς κατάταξής της στο διαδίκτυο με στόχο την όσο το δυνατόν υψηλότερη παρουσία της στις μηχανές αναζήτησης (πχ Google) αλλά επίσης και σε εθνικά και διεθνή επιχειρηματικά ευρετήρια κλπ.