Διαδικτυακές Υπηρεσίες (Hosting – Domain Name)

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον που δρουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχει ένα ενιαίο σύνολο υπηρεσιών διαδικτύου.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εγγυάται την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε γρήγορους και αξιόπιστους εξυπηρετητές (servers) που προσφέρουν ταχύτατη πρόσβαση και 24ωρη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Καταχώρηση Domain Names

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους καταχωρητές ονομάτων Internet διεθνώς και σε συνεργασία με τον πελάτη βρίσκει το ακριβές όνομα που εξυπηρετεί καλύτερα τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη μας.

Οι συμβουλές μας για την επιλογή ενός καλού ‘’domainname’’:

  • Να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο κι εύκολο στην απομνημόνευση.
  • Να μη δημιουργεί αμφιβολίες για το πώς γράφεται ακόμα κι αν κάποιος το ακούσει μόνο και δεν το δει γραμμένο.
  • Προσπαθήστε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.
  • Καλό είναι να είναι περιγραφικό της ιστοσελίδας ή και να αναφέρει το διακριτικό τίτλο ή επωνυμία της επιχείρησής σας.

Πιστοποιητικό SSL

Μερικοί από τους λόγους που η ιστοσελίδα σου χρειάζεται το SSL Certificate είναι οι κάτωθι:

  • Προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης του διαδικτύου πραγματοποιεί μια συναλλαγή στο διαδίκτυο ή δίνει τα στοιχεία του σε μια ιστοσελίδα τότε αυτά είναι εκτεθειμένα και ευάλωτα εκτός και αν η ιστοσελίδα με την οποία πραγματοποιεί την ανταλλαγή δεδομένων έχει το πιστοποιητικό SSL.
  • Δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στους χρήστες της ιστοσελίδας σου. Μόλις οι χρήστες δουν το πράσινο εικονίδιο με το λουκέτο δίπλα στο domain name σου τότε αμέσως θα καταλάβουν ότι έχουν επισκεφτεί μια ιστοσελίδα όπου τα δεδομένα τους θα παραμείνουν ασφαλή.
  • Με την χρήση ενός πιστοποιητικού SSL, η ιστοσελίδα ανεβαίνει στην κατάταξη εμφάνισής της στη Google.

 


Η VAPGROUP, στηριζόμενη στην μακρόχρονη εμπειρία της, αναλαμβάνει την σύνταξη, την υποβολή και την υλοποίηση του φακέλου σας. 

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις  επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, τηλ. 2610 346 500 κιν. 6944 71 54 54 email: vasp@vapgroup.gr