Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web design-Hosting-Social media)

Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web design-Hosting-Social media)

by filiosgab_j647c827
Η  VAPGROUP  διαθέτει ομάδα τεχνικών, προγραμματιστών και σχεδιαστών με στόχο την δημιουργία της ιστοσελίδας των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και υποστήριξη του διαδικτυακού σας τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.
Επιπλέον, κατά την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας (e-shop) συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, την ευκολία στην πλοήγηση αλλά και την απαιτούμενη ταχύτητα, σας παρέχει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την ευχάριστη παραμονή των επισκεπτών σας και την εύκολη παραγγελία τους.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων (Website design)

Η εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και πληροφορικής, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε εφαρμογές και δικτυακούς τόπους (sites) με απεριόριστες δυνατότητες μέσα από ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και ανανέωσης ακόμα και από την ίδια την επιχείρηση με την πλήρη υποστήριξή μας.

Δημιουργία Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (E-Shop)

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η ανάγκη προσαρμογής στην ψηφιακή πραγματικότητα ωθεί όλο και περισσότερο την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία του κατάλληλου e-shop για την επιχείρησή σας με σκοπό την εδραίωσή της στον κόσμο του διαδικτύου σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, εύκολα προσβάσιμο από κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

Διαδικτυακές Υπηρεσίες (Hosting-Domain name)

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη το παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον που δρουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχει ένα ενιαίο σύνολο υπηρεσιών διαδικτύου.

Social Media – Marketing

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη χρήση του διαδικτύου, των επιχειρηματικών δικτύων, αλλά και την δυνατότητα προβολής του διαδικτυακού σας προφίλ εγγυώνται την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Top