Ίδρυση Εταιρίας στο Εξωτερικό

 

Η VAPGROUP αντιλαμβανόμενη το δύσκολο και ασταθές οικονομικό περιβάλλον που κινούνται οι ιδιώτες αλλά κυρίως οι επιχειρήσεις καθώς και τα πολλά προβλήματα που τους δημιουργεί η παρατεταμένη κρίση (capital control) στη χώρα μας, πιστεύει ότι μόνη διέξοδος είναι η επέκταση της δραστηριότητας του επιχειρηματία με την σύσταση μιας ΝΕΑΣ ΝΟΜΙΜΗΣ Εταιρείας στη Βουλγαρία εξασφαλίζοντας:

 • Μείωση του διαχειριστικού κόστους
 • Εξωστρέφεια της επιχείρησης
 • Ενίσχυση της εταιρείας από κοινοτικά κονδύλια (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΣΠΑ 2014-2020)

Η εταιρεία μας, για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση, χρησιμοποιεί ένα αξιόπιστο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και άρτιους επιστημονικά συνεργάτες, καθώς και μια σειρά από κατάλληλα υποστηρικτικά εργαλεία και πρότυπες μεθοδολογίες με σκοπό να παρέχει τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε ελληνικές επιχειρήσεις στο νέο τους επιχειρηματικό εγχείρημα.

Έτσι παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως:

Πλήρη νομική υποστήριξη και μεταφραστικές υπηρεσίες

Το Νομικό τμήμα της εταιρείας μας παρέχει προς τους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών από την σύσταση έως την έναρξη της δραστηριότητάς τους, αναλαμβάνοντας (με την απαραίτητη εξουσιοδότηση του επιχειρηματία) όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες καθώς και την εκπροσώπηση του επιχειρηματία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Επίσης παρέχει αξιόπιστες και ακριβείς μεταφράσεις για κάθε τύπο εγγράφου που ενδιαφέρει τον πελάτη.

Φορολογική φιλοξενία της εταιρείας σας με πλήρη φορολογική και λογιστική παρακολούθηση και online διαχείριση

Αναλαμβάνουμε τη φορολογική φιλοξενία της εταιρείας σας στην έδρα μας καθώς και τη πλήρη λογιστική παρακολούθηση. Επιπλέον, η διαχείριση και παρακολούθηση της εταιρείας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα (online) καθώς η τιμολόγηση γίνεται ηλεκτρονικά και οι πληρωμές μέσω e-banking.

Επικοινωνία με τα πιστωτικά ιδρύματα (Τράπεζες)

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία για άνοιγμα παντός τύπου τραπεζικού λογαριασμού σε Ευρώ και Λέβα (διεκπεραίωση όλων των εργασιών μέσω e-banking), καθώς και την έκδοση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

Υπηρεσίες γενικής υποστήριξης

 • Οργάνωση του ταξιδιού σας από την Ελλάδα στην Βουλγαρία, καθώς και κάθε σας ταξίδι στον εσωτερικό χώρο της Βουλγαρίας.
 • Εύρεση και ενοικίαση του εργασιακού σας χώρου.
 • Εύρεση, εξειδικευμένου ή μη, προσωπικού στη Βουλγαρία.
 • Οργάνωση της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας σας, που μπορεί να περιλαμβάνει ιστοσελίδα και διαφημιστικό υλικό σε όλα τα μέσα, έντυπα ή ηλεκτρονικά, στη Βουλγαρία.
 • Βοήθεια στην αγορά των επαγγελματικών σας οχημάτων, καθώς και όλες τις διαδικασίες ταξινόμησής τους.
 • Επαφή – έρευνα δυνατότητα τραπεζικού δανεισμού στη Βουλγαρία.
 • Έρευνα αγοράς.
 • Real Estate.
 • Σύμβουλοι Εισαγωγών/Εξαγωγών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Επικοινωνία στην ελληνική γλώσσα

Το προσωπικό της εταιρείας μας, σας παρέχει πληροφόρηση και κάθε είδους υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα ώστε από μέρους σας η λήψη των αποφάσεων να γίνεται άμεσα.

Άλλες γλώσσες επικοινωνίας: Αγγλικά, Βουλγαρικά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Πετρόπουλος

44A Tsamadou Str., 262 22, Patra

Tel: (+30) 2610 346500, Mob: (+30) 6944715454

Web: www.vapgroup.gr  e-mail: vasp@vapgroup.gr

 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ)

Fly Solar Ltd.
Paolina Tomova

24 Lazar Plachkov Str., Gorublqne, Sofia

GSM: +359 888 94 11 12

e-mail: flysolarbg@gmail.com